Tellingen

Fietstelingen

De fiets is een van de meest efficiënte vervoersmiddelen in termen van wegruimte, parkeerplaatsruimte, brandstofverbruik en emissies, waardoor de groei van het fietsverkeer van vitaal belang voor beleidsmakers. Met het toenemen van fietsgebruik kan de behoefte aan dure nieuwe wegeninfrastructuur worden verminderd.

De Innocam fietsteller is een product voor het (gecombineerd) tellen van voetgangers en fietsverkeer. De software staat standaard geïnstalleerd op onze IP camera’s. Onze fietstellingen zijn een unieke, kostenefficiënte, schaalbare en eenvoudig te gebruiken oplossing. Het gehele systeem is volledig IP gebaseerd, met IP netwerk camera’s worden fietsers geteld. Het systeem vereist geen extra PC, server of PLC, geen inductieve lussen, slangen en geen dure aanpassing van de bestrating.

Fietsers en fietstellingen

 

 

 

 

 

fietsers-telling

Voetgangerstellingen

voetgangers tellingen

De Innocam voetgangerstelling is een toonaangevend product voor voetgangers tellingen en registraties. Het is gebouwd op de meest geavanceerde algoritmes voor intelligente video analyse. De Innocam voetgangerstelling is volledig geïntegreerd in onze netwerkcamera’s en telt automatisch in real-time het aantal mensen dat onder de camera loopt incl. de looprichting.

Hoge betrouwbaarheid

De betrouwbaarheid is de verhouding van het aantal registraties en het aantal werkelijke passanten. Het wordt beschouwd als een van de meest nauwkeurige prestatie-indicatoren. Door het voortdurend monitoren en verbeteren van onze software kunnen wij een hoge kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Ook kunnen de tellingen op basis van de werkelijke video beelden worden gecontroleerd.

 

voorbeeldbeeld voetgangerstellingen met IP camera

Voorbeeldbeeld voetgangerstelling met IP camera