Kentekenonderzoek

Kentekenonderzoek en ANPR

Naast de permanente registratie van kentekens is het ook mogelijk om onze kentekencamera’s te huren en in te zetten voor tijdelijk verkeersonderzoek.

verkeersonderzoek

Bij het merendeel van de huidige kenteken onderzoeken wordt op dit moment nog visueel ingezet, dat vaak vanuit de berm de kentekens (indien mogelijk) noteert. De ervaring van onze opdrachtgevers is dat een kentekencamera veiliger en accurater is. Al was het alleen maar omdat deze niet vermoeid raakt en desgewenst ook s’nachts probleemloos zijn werk kan doen.

Innocam beschikt over een ruime voorraad kentekencamera’s die geschikt zijn gemaakt voor tijdelijke inzet. Nadat de camera’s hun werk hebben gedaan wordt de data online beschikbaar gesteld in onze overzichtelijke ‘Mijn-ANPR’ database. Door in te loggen met uw unieke gegevens krijgt u direct inzicht in enkele basisgegevens zoals bijvoorbeeld de afkomst van de geregistreerde kentekens en piektijden. De verkregen data kan worden gedownload voor eventueel verdere uitwerking en analyse door de opdrachtgever of onderzoeksbureau.

Stand-alone ANPR camera opstelling van Innocam

Innocam biedt een snelle oplosssing om camera’s stand-alone, zonder vaste stroomvoorziening te monteren. Dit veelal in bestaande masten langs de weg. Wij werken veelal met accu opstellingen. Dit zonder apparatuur op de grond en zonder geluidshinder van bijvoorbeeld een generator. Dit zodat onze ANPR camera opstelling ook in een druk (winkel)gebied zonder hinder kan functioneren.

De verzamelde data wordt direct na de operationele periode uitgewerkt door onze verkeersonderzoekers. Op die manier kunnen we u snel deskundig adviseren bij complexe verkeersonderzoeken.  Naast een snelle rapportage na afloop van de operationele periode is het ook mogelijk de resultaten en onderzoek locaties via uw eigen online account te bekijken. U krijgt de beschikking over een online ‘dashboard’ waar u alle relevante informatie aangaande het onderzoek in één oogopslag aantreft.

Verkeersonderzoek A-Z

Innocam biedt u de mogelijkheid mobiele camera’s te huren voor uiteenlopende doeleinden. Op dit moment beschikken wij over een grote hoeveelheid camera’s die  ingezet kunnen worden voor diverse doeleinden; kentekenregistratie, diverse tellingen en visuele observatie.
verkeersonderzoek cameras

Wij werken in opdracht van overheid, gemeente, provincie en diverse advies- en verkeersonderzoeksbureaus.

Meer informatie

Bekijk onze ANPR informatie folder in PDF
Of bel ons: 0172 – 612050
camera onderzoek montage

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Joep Siermann Fotografie